- Štítky receptov
- bez mlieka
- bez pridaného cukru
- bezlepkové
- bez lepku
- bez sóje
- vegán
- paleo
- bez droždia
- bez vajec
- so zníženým obsahom sacharidov
- s nízkym obsahom sacharidov
- szafi free univerzalna mucna zmes
- vegan
- zdroj: Gluténmentes övezet FB
- bez sladidiel
- bez pohánky
- bez aditív
- nízkotučné
- bez mäsa
- bezlepkový
- bez konervantov
- szafi free vegánska múčna zmes so zníženým obsahom vlákniny
- pre diabetikov
- bezvaječné
- bez múky
- bake free mucna zmes na piskoty a muffiny
- szafi reform mucna zmes na pecivo
- nízkokalorické
- bake free mucna zmes na linecke cesto
- bezlaktózové
- bez pečenia
- szafi free mucna zmes na palacinky na baze psena
- bez kysnutia
- szafi reform ovsena muka
- szafi reform mucna zmes na muffiny
- szafi free expres mucna zmes
- bez alergénov
- szafi free mucna zmes na svetly chlieb
- bez laktózy
- szafi free mucna zmes na muffiny s karobom
- ryzova muka
- szafi free mucna zmes na piskotove cesto
- bake free mucna zmes na kysnute cesto
- so zníženým obsahom vlákniny
- vianoce
- szafi free univerzálna mucna zmes bez pohanky
- bezlekové
- szafi free mucna zmes na bagety a zemle
- bake free mucna zmes na halusky
- Úvod
- Recepty
- Slané recepty
- BL oškvarkové pagáče
BL oškvarkové pagáče
Prísady:
- 10 dkg Szafi Free Express múčna zmes
- 10 dkg Szafi Free vegánska múčna zmes na BL chlieb so zníženým obsahom vlákniny
- 1 vajíčko
- 1 ČL Szafi Reform Himalájska soľ
- 1 dkg droždie
- 2 dkg jablčný ocot
- 2 dl vlažná voda
- 15 dkg oškvarková nátierka
Na natretie:
- 1 vajíčko
Príprava:
K tekutým prísadám prisypeme sypké, zmiešame a necháme odstáť 30 minút. Cesto vyvaľkáme natenko a natreme oškvarkovým krémom a podľa potreby osolíme. Cesto preložíme na trikrát a rozvaľkáme, zopakujeme ešte raz. Vykrojíme pagáčiky. Poukladáme ich na suchý čistý plech a necháme ich poriadne vykysnúť aspoň pol hodiny. Keď nám poriadne nakysli, tesne pred pečením ich potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme ich za 25 minút na 200°C.