Články
15.11.2021
Dokedy poslať objednávku, aby prišla do Vianoc?
Dovoľujeme si vás informovať, že pokiaľ Vám naozaj záleží na tom, aby vaša zásielka bola doručená do Vianoc je dôležité, aby ste vašu objednávku posla... čítať celé
20.10.2021
SPS kuriérska spoločnosť: sezónny poplatok vo výške 1 eura (1,20€ s DPH)
Najväčší nápor na kuriérske služby je v predvianočnom období, kedy zažívajú nápor aj internetové obchody. Vedeli ste, že práve vtedy spracovávajú o 40... čítať celé
19.03.2018
Produkty roka - Szafi výrobky
Szafi Burján po získaní titulu Glamour of the Year – Podnikateľka roka, hneď sa stala bohatšou o ďalšie uznanie. 18 výrobkov z radu Szafi Free dostali... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Recepty
  3. Sladké recepty
  4. Bezlepkové chocobeans koláčiky bez cukru

Bezlepkové chocobeans koláčiky bez cukru

Korpus:

 

Chocobeans pasta:

 

Na posypanie:

  • 30g nasekané pistácie

 

Príprava:

V mise vymiešame žĺtky s jablčným cukrom, kokosovým olejom a postupne pridávame múku a ovsené vločky. Vypracujeme cesto a dáme na 30 minút do chladničky. Následne cesto vyvaľkáme na tvar plechu (23x23cm). Plech potrieme kokosovým olejom, vložíme doň rozvaľkané cesto, poprepichujeme nahusto vidličkou a dáme piecť na 170°C na cca 15 minút. Keď bude na pohľad krehké a zlatavé, môžete vypnúť a nechať ho vychladnúť.
Pastu si pripravíme tak, že fazule scedíme, prepláchneme vlažnou vodou a pridáme do mixéru spolu s datľami (ak sú sušené, treba ich vopred nechať namočené do vody, aby zmäkli), škoricu, kakao, kokosový olej, trocha vody a vymixujeme hladkú pastu. Pastu natrieme na vychladnutý korpus a necháme postáť pár hodín v chladničke. Pred podávaním nasypeme nasekanými pistáciami.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2021 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.