- Štítky receptov
- bez mlieka
- bez pridaného cukru
- bezlepkové
- bez lepku
- bez sóje
- vegán
- paleo
- bez droždia
- bez vajec
- so zníženým obsahom sacharidov
- s nízkym obsahom sacharidov
- szafi free univerzalna mucna zmes
- vegan
- zdroj: Gluténmentes övezet FB
- bez sladidiel
- bez pohánky
- nízkotučné
- bez aditív
- bez mäsa
- bezlepkový
- bez múky
- szafi free vegánska múčna zmes so zníženým obsahom vlákniny
- bez konervantov
- szafi reform ovsena muka
- bezvaječné
- pre diabetikov
- bake free mucna zmes na piskoty a muffiny
- szafi free mucna zmes na palacinky na baze psena
- nízkokalorické
- bake free mucna zmes na linecke cesto
- szafi reform mucna zmes na pecivo
- bezlaktózové
- bez pečenia
- szafi free mucna zmes na svetly chlieb
- szafi reform mucna zmes na muffiny
- szafi free mucna zmes na muffiny s karobom
- bez kysnutia
- szafi free expres mucna zmes
- bez alergénov
- ryzova muka
- bez laktózy
- szafi free mucna zmes na piskotove cesto
- vianoce
- so zníženým obsahom vlákniny
- bake free mucna zmes na kysnute cesto
- szafi free univerzálna mucna zmes bez pohanky
- nízkosacharidové
- szafi free mucna zmes na bagety a zemle
- bezlekové
- Úvod
- Recepty
- Sladké recepty
- Domáce BL musli - Házi GM müzliszelet
Domáce BL musli - Házi GM müzliszelet
Prísady:
150 g Szafi Free zmes na sušienky/ kašu
160g Szafi marhuľový lekvár (podľa chuti môžeme prisladiť!). /Marhuľový lekvár môžete nahradiť 120g rastlinného mlieka a sladidlom, alebo 120g pomarančovou, grapefruitovou či mandarinkovou šťavou/.
Príprava müsli:
Suroviny zmiešame a necháme stáť 5 min. Olejovým sprejom postriekame papier na pečenie a zmes nanesieme mokrou lyžicou. Upravíme do tvaru kvádra. Nožom narežeme zmes na 10 častí. Ak požadujeme chrumkavú kôrku, nastriekajme povrch olejom. Pečieme pri 180°C 40 minút, následne v mieste zárezu s nožom nalámeme müsli.
Príprava sušienok: zmiešanú zmes nanesieme lyžičkou v 10 kôpkach na olejom postriekaný papier na pečenie, následne kôpky mokrou lyžičkou jemne rozotrieme a pečieme pri 180°C 40 min. Pred pečením môžete sušienky nastriekať olejom ak chcete mať chrumkavý povrch.
Konzumujte vychladnuté (takto dosiahnete dokonalú konzistenciu, vychladnuté viac vytvrdnú). Skladujeme v papierovom vrecku pri izbovej teplote! Náš tip: pridajte hrsť mletých orechov, prípadne ich môžete máčať v roztavenej čokoláde. Môžete konzumovať aj s jogurtom, použite aj sušené ovocia, semiačka, kúsky čokolády, čerstvé ovocie.