- Štítky receptov
- bez mlieka
- bez pridaného cukru
- bezlepkové
- bez lepku
- bez sóje
- vegán
- paleo
- bez droždia
- bez vajec
- so zníženým obsahom sacharidov
- s nízkym obsahom sacharidov
- szafi free univerzalna mucna zmes
- vegan
- zdroj: Gluténmentes övezet FB
- bez sladidiel
- bez pohánky
- bez aditív
- nízkotučné
- bez mäsa
- bezlepkový
- bez konervantov
- szafi free vegánska múčna zmes so zníženým obsahom vlákniny
- pre diabetikov
- bezvaječné
- bake free mucna zmes na piskoty a muffiny
- szafi reform mucna zmes na pecivo
- nízkokalorické
- bake free mucna zmes na linecke cesto
- bezlaktózové
- bez pečenia
- bez múky
- szafi free mucna zmes na palacinky na baze psena
- bez kysnutia
- szafi reform ovsena muka
- szafi reform mucna zmes na muffiny
- szafi free expres mucna zmes
- bez alergénov
- szafi free mucna zmes na svetly chlieb
- bez laktózy
- szafi free mucna zmes na muffiny s karobom
- ryzova muka
- szafi free mucna zmes na piskotove cesto
- bake free mucna zmes na kysnute cesto
- so zníženým obsahom vlákniny
- vianoce
- szafi free univerzálna mucna zmes bez pohanky
- bezlekové
- szafi free mucna zmes na bagety a zemle
- bake free mucna zmes na halusky
- Úvod
- Recepty
- Sladké recepty
- Ovocná torta s mascarpoe - Gyümölcsös-mascarpones torta
Ovocná torta s mascarpoe - Gyümölcsös-mascarpones torta
Ovocná torta s mascarpone
80 g SZAFI REFORM PALEO MÚČNA ZMES NA PRÍPRAVU ZÁKUSKOV
https://www.thebestlifestyle.sk/Szafi-Fitt-Paleo-mucna-zmes-na-pripravu-zakuskov-500g-d117.htm
8 ks M vajíčok
80 g jablčného extraktu, alebo sladidla podľa chuti
Štipka soli
Príprava:
Žĺtka oddelíme od bielka , žĺtká a 70 g jablčného extraktu vyšľaháme s ručným mixérom . Vaječné bielka so štipkou soli a 10 g jabl. extraktu vyšľaháme na tvrdú penu. Do vyšľahaných žĺtkoch nasypeme múčnu zmes na zákusky a dôkladne zmiešame . Potom pridáme vyšlahané bielka a jemnými pohybmi premiešame .
Pečenie
V predhriatej rúre pri 165 C cca 35 min.
Krém :
125 g Mascarpone
250 ml šľahačkovej smotany
jablčný extrakt alebo sladidlo podľa chuti
vyšľaháme
- mrazené alebo čerstvé drobné ovocie /čučoriedky, maliny, jahody../
pridáme do krému
Príprava torty:
-cesto rozkrojíme
- natrieme s krémom
- na vrch torty spravíme GANACHE
60 g 81% horkú čokoládu
50 mill. šľahačkovej smotany
10 g masla
V horúcej smotane rozpustíme čokoládu a maslo.