- Štítky receptov
- bez mlieka
- bezlepkové
- bez pridaného cukru
- bez sóje
- paleo
- vegán
- bez droždia
- s nízkym obsahom sacharidov
- so zníženým obsahom sacharidov
- bez vajec
- bez lepku
- vegan
- bez sladidiel
- nízkotučné
- bez aditív
- bezlepkový
- bez mäsa
- bez konervantov
- bezvaječné
- pre diabetikov
- nízkokalorické
- bezlaktózové
- bez pohánky
- bez alergénov
- bez múky
- szafi free univerzalna mucna zmes
- nízkosacharidové
- Paleo
- bezlekové
- pre celiatikov
- fit recept
- pri redukčnej diéte
- light
- bez živočíšnych prísad
- mäso
- bez škrobu
- proteínový
- raw
- prírodné
- bez pečenia
- aip
- vegetariánske
- szafi reform mucna zmes na pecivo
Články
15.12.2020
Expedícia tovaru počas sviatkov 2020
Tím BLS Vám praje krásne sviatky!
Dovoľujeme si Vám oznámiť, že posledná expedícia tovaru pred vianočnými sviatkami sa uskutoční 22.12.2020 (al...
čítať celé
01.12.2020
Dokedy poslať objednávku, aby prišla do Vianoc?
Dovoľujeme si vás informovať, že pokiaľ Vám naozaj záleží na tom, aby vaša zásielka bola doručená do Vianoc je dôležité, aby ste vašu objednávku posla...
čítať celé
01.11.2020
SPS kuriérska spoločnosť: sezónny poplatok vo výške 1 eura (1,20€ s DPH)
Najväčší nápor na kuriérske služby je v predvianočnom období, kedy zažívajú nápor aj internetové obchody. Vedeli ste, že práve vtedy spracovávajú o 40...
čítať celé
- Úvod
- Recepty
- Hlavné jedlá
- Parená BL knedľa - GM knédli
25.05.2019
Parená BL knedľa - GM knédli
Recept na prípravu:
Čo potrebujeme:
- 250g Szafi Free Zmes múky na biely mäkký chlieb
- 3g Szafi Reform himalájská soľ
- 280g vlažnej vody
- 30g 100% citrónovej šťávy
- 1+ 1g Szafi Reform kokosového oleja
Do vlažnej vody pridáme soľ, citrónovú šťávu a zmes múky, z ktorého za stáleho miesenia vypracujeme cesto, ktoré necháme odpočinúť asi 10 minút. Znovu premiesime, rozdelíme na 2 časti. Medzitým si pripravíme hrniec s vodou , do ktorého dáme parák. Na parák položíme papier na pečenie. To preto, aby sa knedľa neprilepila. V hrnci necháme zovrieť vodu. Keď voda vrie , vložíme knedľu. Paríme ju 20-25 minút zakrytú. Počas parenia NIKDY neskladáme pokrievku , lebo by knedľa klesla. Po 20 minútach parenia odstránime pokrievku a knedľu ešte na paráku popicháme špajdľou. Natreme olejom.