Články
20.10.2021
SPS kuriérska spoločnosť: sezónny poplatok vo výške 1 eura (1,20€ s DPH)
Najväčší nápor na kuriérske služby je v predvianočnom období, kedy zažívajú nápor aj internetové obchody. Vedeli ste, že práve vtedy spracovávajú o 40... čítať celé
19.03.2018
Produkty roka - Szafi výrobky
Szafi Burján po získaní titulu Glamour of the Year – Podnikateľka roka, hneď sa stala bohatšou o ďalšie uznanie. 18 výrobkov z radu Szafi Free dostali... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Recepty
  3. Sladké recepty
  4. Švédske bezlepkové sušienky

Švédske bezlepkové sušienky

Prísady

  • 150 g ryžová múky
  • 50 g pšenovej múky 
  • 50 g kukuričného škrobu 
  • 50 g Szafi Reform tapiokového škrobu
  • 1 čajová lyžička konjakovej múky 
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 0,5 čajová lyžička Szafi Reform sóda bikarbóny
  • 80g cukru z kokosových kvetov
  • 100g ghi masla
  • 0,5dl bazového sirupu
  • 0,7dl vody
  • štipka škorice

    Príprava
    Vo väčšej miske zmiešame všetky suché ingrediencie. Do suchej zmesi primiešame maslo, bazový sirup a vodu. Rukou vymiesime mastnejšie, tuhé, hladké a celistvé cesto ( konzistencia pripomína cesto na medovníky ). Ak sa Vám cesto poriadne nespojilo prilejte viac vody. Cesto  prenesieme na papier na pečenie. S pomocou druhého papiera na pečenie vyvaľkáme cesto o hrúbke cca 3 – 4 milimetre. Vykrajujeme kolieska alebo iné Vami zvolené tvary. Sušienky prenesieme na plech vystretý papierom na pečenie. Každú bezlepkovú sušienku jemne popicháme vidličkou ( zabránime tak vytvoreniu vzduchových bublín na sušienkach ). Pečieme pri teplote 175ºC po dobu 14 minút, kým nenadobudnú zlatistý nádych. Upečené sušienky necháme pred konzumáciou vychladnúť.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2021 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.