- Štítky receptov
- bez mlieka
- bez pridaného cukru
- bezlepkové
- bez lepku
- bez sóje
- vegán
- paleo
- bez droždia
- bez vajec
- so zníženým obsahom sacharidov
- s nízkym obsahom sacharidov
- szafi free univerzalna mucna zmes
- vegan
- zdroj: Gluténmentes övezet FB
- bez sladidiel
- bez pohánky
- bez aditív
- nízkotučné
- bez mäsa
- bezlepkový
- bez konervantov
- szafi free vegánska múčna zmes so zníženým obsahom vlákniny
- pre diabetikov
- bezvaječné
- bake free mucna zmes na piskoty a muffiny
- szafi reform mucna zmes na pecivo
- nízkokalorické
- bake free mucna zmes na linecke cesto
- bezlaktózové
- bez pečenia
- bez múky
- szafi free mucna zmes na palacinky na baze psena
- bez kysnutia
- szafi reform ovsena muka
- szafi reform mucna zmes na muffiny
- szafi free expres mucna zmes
- bez alergénov
- szafi free mucna zmes na svetly chlieb
- bez laktózy
- szafi free mucna zmes na muffiny s karobom
- ryzova muka
- szafi free mucna zmes na piskotove cesto
- bake free mucna zmes na kysnute cesto
- so zníženým obsahom vlákniny
- vianoce
- szafi free univerzálna mucna zmes bez pohanky
- bezlekové
- szafi free mucna zmes na bagety a zemle
- bake free mucna zmes na halusky
Články
02.02.2023
Energetická kríza a naša rodinná predajňa
Milí návštevníci www.tbls.sk (www.thebestlifestyle.sk)!
Pravdepodobne nebude pre vás novinkou, že žiaľ aj nás zasiahla energetická kríza. Nasledu...
čítať celé
- Úvod
- Recepty
- Sladké recepty
- Švédske bezlepkové sušienky
21.06.2021
Švédske bezlepkové sušienky
Prísady:
- 150 g ryžová múky
- 50 g pšenovej múky
- 50 g kukuričného škrobu
- 50 g Szafi Reform tapiokového škrobu
- 1 čajová lyžička konjakovej múky
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 0,5 čajová lyžička Szafi Reform sóda bikarbóny
- 80g cukru z kokosových kvetov
- 100g ghi masla
- 0,5dl bazového sirupu
- 0,7dl vody
- štipka škorice
Príprava:
Vo väčšej miske zmiešame všetky suché ingrediencie. Do suchej zmesi primiešame maslo, bazový sirup a vodu. Rukou vymiesime mastnejšie, tuhé, hladké a celistvé cesto ( konzistencia pripomína cesto na medovníky ). Ak sa Vám cesto poriadne nespojilo prilejte viac vody. Cesto prenesieme na papier na pečenie. S pomocou druhého papiera na pečenie vyvaľkáme cesto o hrúbke cca 3 – 4 milimetre. Vykrajujeme kolieska alebo iné Vami zvolené tvary. Sušienky prenesieme na plech vystretý papierom na pečenie. Každú bezlepkovú sušienku jemne popicháme vidličkou ( zabránime tak vytvoreniu vzduchových bublín na sušienkach ). Pečieme pri teplote 175ºC po dobu 14 minút, kým nenadobudnú zlatistý nádych. Upečené sušienky necháme pred konzumáciou vychladnúť.