Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Čo je to súbor cookie?


Úvod » Múčne zmesi » Szafi Free Múčna zmes na prípravu pizze 1kg


        

Szafi Free Múčna zmes na prípravu pizze 1kg

skladom

 

Číslo produktu: 108
EAN kód: 5999564153060
naša cena bez DPH: 5,88 EUR (157,27 CZK)
naša cena s DPH (20 %):
7,05 EUR (188,73 CZK)
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Z múčnej zmesi a dá pripraviť pizza s tenkým cestom, ktorá neobsahuje lepok, mlieko, vajcia ani olej.

 

Zloženie: pohánková múka celozrnná, tapioková múka, prosová múka celozrnná, múka z bambusových vlákien, múka z psyllia, ciroková múka, látka na zväčšenie objemu: sóda bikarbóna, korenie (oregano, bazalka, tymián, rozmarín, majorán, saturejka, šalvia), soľ, kyselina citrónová.

 

Recept na prípravu pizze ( 20 cm):
65 g + 5 g Szafi Free Zmes múky na pizzu 
50 g vlažnej vody 
8 g 100% citrónovej šťávy

Do vlažnej vody pridáme soľ , citrónovú šťávu a 65 g zmes múky, z ktorého za stáleho miesenia vypracujeme cesto , ktoré necháme odpočinúť asi 10 minút. Znovu premiesime a pridáme k tomu zbytok 5 g múky, a cesto s múčnou rukou rozotrieme na papieri na pečenie,(ktorý je s olejom natretý, aby sa cesto nelepilo) hrubo potrieme s paradajkovou omáčkou.

Vo vyhriatej rúre na 200 °C pečiem horné / dolné pečenie 10 minút a potom na 180 °C ešte 12 minút.

 

Priemerné výživové hodnoty hotovej pizze:

Energetická hodnota: 237 kcal

Tuky: 1,2g

Sacharidy: 46g

Vláknina: 7,8g

Bielkoviny: 6,3g

Soľ: 0,5g

 

Priemerné výživové hodnoty v 100g múčnej zmesi:

Energetická hodnota: 545 kJ/219 kcal

Tuky: 1,3g  z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,7g

Sacharidy: 61,1g   z toho cukor: 1,9g

Vláknina: 13,4g

Bielkoviny: 7,6g

Soľ: 0,8g

 

*údaje sú informačné

Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: