Články
15.12.2020
Expedícia tovaru počas sviatkov 2020
Tím BLS Vám praje krásne sviatky! Dovoľujeme si Vám oznámiť, že posledná expedícia tovaru pred vianočnými sviatkami sa uskutoční 22.12.2020 (al... čítať celé
01.12.2020
Dokedy poslať objednávku, aby prišla do Vianoc?
Dovoľujeme si vás informovať, že pokiaľ Vám naozaj záleží na tom, aby vaša zásielka bola doručená do Vianoc je dôležité, aby ste vašu objednávku posla... čítať celé
01.11.2020
SPS kuriérska spoločnosť: sezónny poplatok vo výške 1 eura (1,20€ s DPH)
Najväčší nápor na kuriérske služby je v predvianočnom období, kedy zažívajú nápor aj internetové obchody. Vedeli ste, že práve vtedy spracovávajú o 40... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Múčne zmesi
  3. Szafi Reform BL múčna zmes na halušky so zníženým obsahom sacharidov 500g

Szafi Reform BL múčna zmes na halušky so zníženým obsahom sacharidov 500g

Pomocou múčnej zmesi si ľahko pripravíte bezlepkové halušky či cestoviny vhodné aj pre paleo stravovanie, ktoré sú zo zníženým obsahom sacharidov.Zlož... celý popis
Dostupnosť
Skladom 4 ks
5,90 EUR
4,92 EUR
bez DPH
ks
Číslo produktu:392
EAN kód:5999564154272
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Pomocou múčnej zmesi si ľahko pripravíte bezlepkové halušky či cestoviny vhodné aj pre paleo stravovanie, ktoré sú zo zníženým obsahom sacharidov.


Zloženie: tápióková múka, bambusová vláknina, sezamová múka, psýliová múka, kokosová múka, batátová múka.

Priemerné nutričné hodnoty:
Na 100g uvarených halušiek:
Energia: 433kJ/104kcal
Tuky: 3,2g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,1g
Sacharidy: 10g
z toho cukry: 0,4g
Vláknina: 6,2g
Bielkoviny: 5,5g
Soľ: 0,7g

Na 100g múčnej zmesi:
Energia: 1305kJ/311kcal
Tuky: 2,1g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,7g
Sacharidy: 49,1g
z toho cukry: 1,5g
Vláknina: 31g
Bielkoviny: 8,6g
Soľ: 0g

Tovar zaradený v kategóriách

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2021 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.