- Štítky receptov
- bez mlieka
- bez pridaného cukru
- bezlepkové
- bez lepku
- bez sóje
- vegán
- paleo
- bez droždia
- bez vajec
- so zníženým obsahom sacharidov
- s nízkym obsahom sacharidov
- szafi free univerzalna mucna zmes
- vegan
- zdroj: Gluténmentes övezet FB
- bez sladidiel
- bez pohánky
- bez aditív
- nízkotučné
- bez mäsa
- bezlepkový
- bez konervantov
- szafi free vegánska múčna zmes so zníženým obsahom vlákniny
- pre diabetikov
- bezvaječné
- bake free mucna zmes na piskoty a muffiny
- szafi reform mucna zmes na pecivo
- nízkokalorické
- bake free mucna zmes na linecke cesto
- bezlaktózové
- bez pečenia
- bez múky
- szafi free mucna zmes na palacinky na baze psena
- bez kysnutia
- szafi reform ovsena muka
- szafi reform mucna zmes na muffiny
- szafi free expres mucna zmes
- bez alergénov
- szafi free mucna zmes na svetly chlieb
- bez laktózy
- szafi free mucna zmes na muffiny s karobom
- ryzova muka
- szafi free mucna zmes na piskotove cesto
- bake free mucna zmes na kysnute cesto
- so zníženým obsahom vlákniny
- vianoce
- szafi free univerzálna mucna zmes bez pohanky
- bezlekové
- szafi free mucna zmes na bagety a zemle
- bake free mucna zmes na halusky
Články
02.02.2023
Energetická kríza a naša rodinná predajňa
Milí návštevníci www.tbls.sk (www.thebestlifestyle.sk)!
Pravdepodobne nebude pre vás novinkou, že žiaľ aj nás zasiahla energetická kríza. Nasledu...
čítať celé
- Úvod
- Recepty
- Slané recepty
- Tenké pečivo z quinoi
23.12.2018
Tenké pečivo z quinoi
Prísady:
- 130 g Szafi Reform suchej quinoi
- 60ml vody
- 1 PL Szafi Reform cesnakový granulát
- štipka Szafi Reform sóda bikarbóny
- 1 ČL Szafi Reform kokosového oleja
- 1/2 ČL Szafi Reform Himalájska soľ
Príprava:
Quinou na noc namočíme do vody. Ráno ju precedíme, opláchneme a rozmixujeme v mixéri spolu so 60ml vody, cesnakovým korením, sóda bikarbónou a morskou soľou. Cesto by malo byť čo najhladšie a trocha redšie. Plech vystlieme papierom na pečenie, ten potrieme lyžičkou kokosového oleja oleja (inak by sa cesto k papieru lepilo) a vylejeme na neho cesto, ktoré pomocou špatule zarovnáme (na hrúbku zhruba 3 mm). Cesto pečieme 15-18 minút na 225 stupňoch do zlatista. Ak chceme dať na pečivo zapiecť syr či iné suroviny, cesto vyberieme po 15 minútach a 5 minút ho ešte necháme dopekať spolu s ostatnými surovinami.