Články
20.10.2021
SPS kuriérska spoločnosť: sezónny poplatok vo výške 1 eura (1,20€ s DPH)
Najväčší nápor na kuriérske služby je v predvianočnom období, kedy zažívajú nápor aj internetové obchody. Vedeli ste, že práve vtedy spracovávajú o 40... čítať celé
19.03.2018
Produkty roka - Szafi výrobky
Szafi Burján po získaní titulu Glamour of the Year – Podnikateľka roka, hneď sa stala bohatšou o ďalšie uznanie. 18 výrobkov z radu Szafi Free dostali... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Recepty
  3. Sladké recepty
  4. Vegán banánovo-pistáciová babka bez lepku a pridaného cukru

Vegán banánovo-pistáciová babka bez lepku a pridaného cukru

Prísady:

Prísady v tomto poradí som pridávala do misky a vypracovala cesto. Necháme odstáť 10 minút. 

Plnka:

Na pomúčenej podložke cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. Na vyvaľkané cesto rozkladáme plnku. Babku následne zrolujeme ako roládu, z dlhšej strany nami vyvaľkaného obdĺžnika. Rolujeme natesno, aby sme mali vo vnútri babky krásnu štruktúru po prerezaní. Po zrolovaní spoje pritlačíme. Cesto následne pozdĺžne prerežeme napoly, čím sa nám odhalí celé zrolované vnútro babky. A z našich dvoch častí cesta upletieme vrkoč, pričom navrchu sa snažíme mať otvorenú časť babky, v ktorej vidíme náplň. Postriekame BestJoy olejom a pečieme na 170°C 50 minút. 

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2021 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.