1. Úvod
  2. Recepty
  3. Sladké recepty
  4. Vegán banánovo-pistáciová babka bez lepku a pridaného cukru

Vegán banánovo-pistáciová babka bez lepku a pridaného cukru

Prísady:

Prísady v tomto poradí som pridávala do misky a vypracovala cesto. Necháme odstáť 10 minút. 

Plnka:

Na pomúčenej podložke cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. Na vyvaľkané cesto rozkladáme plnku. Babku následne zrolujeme ako roládu, z dlhšej strany nami vyvaľkaného obdĺžnika. Rolujeme natesno, aby sme mali vo vnútri babky krásnu štruktúru po prerezaní. Po zrolovaní spoje pritlačíme. Cesto následne pozdĺžne prerežeme napoly, čím sa nám odhalí celé zrolované vnútro babky. A z našich dvoch častí cesta upletieme vrkoč, pričom navrchu sa snažíme mať otvorenú časť babky, v ktorej vidíme náplň. Postriekame BestJoy olejom a pečieme na 170°C 50 minút. 

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2022 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk