Články
10.11.2019
Dokedy poslať objednávku, aby prišla do Vianoc?
Dovoľujeme si vás informovať, že pokiaľ Vám naozaj záleží na tom, aby vaša zásielka bola doručená do Vianoc je dôležité, aby ste vašu objednávku posla... čítať celé
16.10.2019
SPS kuriérska spoločnosť: sezónny poplatok vo výške 1 eura (1,20€ s DPH)
Najväčší nápor na kuriérske služby je v predvianočnom období, kedy zažívajú nápor aj internetové obchody. Vedeli ste, že práve vtedy spracovávajú o 40... čítať celé
13.08.2017
Kto je Szafi? Aké výrobky sú Szafi Free a Reform?
Keďže na Slovensku značka Safi je ešte menej známa, dovoľte nám, aby sme Vám predstavili naše produkty a človeka, ktorí mnoho rokov pracoval na tom, a... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Recepty
  3. Hlavné jedlá
  4. Vegán bezlepkové fašírky - Vegán gluténmentes fasírt
02.01.2019

Vegán bezlepkové fašírky - Vegán gluténmentes fasírt

Prísady:


Na pečenie:


Príprava:

Strúhanú mrkvu, petržlen zmiešame s vodou, citrónovou šťavou a prisypeme  Szafi Free Vegán PROTEÍNOVÝ základ na rastlinné fašírky. Necháme odstáť 15 minút. Rozdelíme masu na 9 kusov a vyformujeme fašírky. Pečieme ich na panvici, z každej strany 2,5 minútky.



Hozzávalók:

  • 100 g Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor
  • 1 g fokhagymapor
  • 65 g reszelt répa
  • 5 g friss aprított petrezselyemlevél
  • 10 g citromlé
  • 80 g víz

Sütéshez:

  • kókuszolaj

Elkészítés:

Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.Pihentessük 15 percig. Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat. Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve egy adagban, oldalanként 2,5 – 2,5 percig süssük a fasírtokat.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.