Články
19.03.2018
Produkty roka - Szafi výrobky
Szafi Burján po získaní titulu Glamour of the Year – Podnikateľka roka, hneď sa stala bohatšou o ďalšie uznanie. 18 výrobkov z radu Szafi Free dostali... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Recepty
  3. Sladké recepty
  4. Vegán “tvarohová” torta bez lepku a pridaného cukru

Vegán “tvarohová” torta bez lepku a pridaného cukru

Prísady:

Prísady na krém: 

Na vrch: rozmiešaná roztopená čokoláda + delcoco+ voda

Príprava:

Suroviny odvážime vo vyššie uvedenom poradí do misky na miešanie a miešame ručným šľahačom, až kým zmes ostane hladká. Cesto vylejeme do tortovej formy, vrch uhladíme lyžicou namočenou do vody. V rúre predhriatej na 180 stupňov pečieme s dolným i horným vyhrievaním 40 minút. (Doba pečenia môže byť odlišná)

Kým je cesto v rúre, urobíme krém. Jediné, čo musíme urobiť, je zmiešať suroviny. Hmota bude spočiatku pôsobiť trochu tekuto, ale keď ju vložíte do chladničky, bude dokonalá.

Upečenú piškótu necháme vychladnúť, vrátime ju späť do patentnej formy, potom na ňu dáme „tvarohový krém“ a dáme opäť do chladničky na cca 10 minút. Nakoniec to polejeme čokoládou.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2022 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk