1. Úvod
  2. Literatúra
  3. BURJÁN SZAFI Lelkednek írva - Szafi gondolatai I. kötet

BURJÁN SZAFI Lelkednek írva - Szafi gondolatai I. kötet

Burján Safira nevét a Szafi Free és Szafi Reform termékcsaládok megalkotójaként ismerhette meg az ország. Többezer ember életét tette könnyebbé a glut... celý popis
Dostupnosť
Skladom
16,25 EUR
13,54 EUR
bez DPH
ks
Číslo produktu:1574
EAN kód:9786158216302
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Burján Safira nevét a Szafi Free és Szafi Reform termékcsaládok megalkotójaként ismerhette meg az ország. Többezer ember életét tette könnyebbé a gluténmentes és vegán termékekkel, és segíti a mai napig az egészségtudatosabb táplálkozásban őket.

A lélek dolgaival kapcsolatos személyes gondolatait, tapasztalatait közel egy évtizede osztja meg közösségi média felületein, 2020-ban pedig ennek dedikálva létrehozta a „Szafi gondolatai” Instagram oldalát. Ezzel az írásain keresztül is – melyek egy része versekké formálódott – próbál segíteni követőinek.

„Szafi által én is megtapasztalhattam, hogy az ember jóllétéhez teste és lelke táplálása, ápolása egyaránt fontos. Versei sokszor a reggeli csendben, vagy a természetben, esetleg egy parkolóban születtek, melyeket összegyűjtve, tematikusan elrendezve olvashatunk ebben a kötetben, Szafi saját fotóival illusztrálva.

Kezdjük az elején az olvasást, és így kirajzolódik a kerek egész. A versek segíthetik a megértést és elfogadást az életünkben, erőt adnak, vagy éppen a hála és szeretet erejére hívják fel a figyelmet. Legyünk bármilyen élethelyzetben, biztosan találunk olyan verset ebben a kötetben, melynek érzéseit már mi magunk is megtapasztaltunk életünk folyamán, vagy amit most élünk át – hiszen lélekben mindannyian összetartozunk.

Kívánom, hogy nektek is adjon annyi örömöt a versek olvasása, mint amennyit nekem adott.” 

Dóri

Tovar zaradený v kategóriách

THEBESTLIFESTYLE.SK © 2017 - 2023 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk